Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Abonneer
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
24 May 2019

Yoga Retreat Marlene Henny

 

Tegenwoordig zijn retreats en lifestyle vakantie's populairder dan ooit. De afgelopen 5 jaar is deze reisformule erg in trek en dat is niet voor niets. Een yoga retreat kan je beschouwen als iets wat veel meer is dan een gewone vakantie. Een yoga retreat is een belevenis met als doel je leven positief te veranderen. Retreat is het Engelse woord voor je terugtrekken. Als we op een retreat zijn trekken we ons terug van de dagelijkse activiteiten, verplichtingen, afleidingen en routines.

Je kunt op yoga retreat gaan, zien als een essentiële investering in jezelf. 

Yoga op zich biedt al veel voordelen. Een Yoga retreat of bijvoorbeeld een yoga weekend is totaal wat anders. In de retreats die ik zelf in het verleden gevolgd en gegeven heb, zie en voel ik heel duidelijk wat een retreat bij mezelf en anderen teweegbrengt. Tijdens een retreat kun je de dagelijkse stress even helemaal achter je laten en focus je volledig op je eigen mentale en fysieke gezondheid. Mijn ervaring is dat je de investering er in alle opzichten uithaalt. In inzichten, geluksmomenten, herinneringen, levenslessen en nieuwe vriendschappen.

Er zijn verschillende yoga retreats, voor elk niveau en doel. Je mag op een retreat veel persoonlijke begeleiding verwachten en ruimte voor wat jij nodig hebt voor een ontspannen en uitdagend yoga weekend dichter bij huis of een yoga week onder de zon.

En paar voordelen op een rij

  • Een cadeautje voor jezelf. Je maakt eindelijk eens tijd vrij voor jezelf en verwend jezelf.
  • Je verdiept je yoga practice. En had je die nog niet dan is zo'n week onderdompelen in de yoga-materie natuurlijk een uitgelezen manier om dit op te bouwen.
  • De combinatie van lichaamsbeweging en gezond eten.

Een yoga retreat is een vakantie met elke dag een yoga programma in combinatie met heerlijk en gezond eten. Je begint je dag met yoga en je geniet van een heerlijk en gezond ontbijt, lunch en diner samen met de groep. Afhankelijk van het aanbod, heb je in de namiddag vrije tijd of een leuke activiteit voor jouw alleen of met de groep. Tegen de avond kun je genieten van nog een yoga les. Dit is vaak een ontspannende les. Denk aan restorative yoga of yin yoga of een begeleide meditatie. Na dit ben je helemaal klaar voor een smaakvolle en gezonde maaltijd samen met de hele groep. Als het goed is wordt je tijdens je verblijf, letterlijk in de watten gelegd. Wat over blijft voor jouw is, genieten van deze vakantie.

Me time-quality time..

Deze vakantie is bij uitstek dat ideale moment om wat tijd voor jezelf te nemen. Misschien is dit een goed moment zodat jij dat ene boek kan lezen dat je al zo lang wilde lezen en genieten van helemaal niets te hoeven doen en vol bewondering kijken naar prachtige zonsondergangen. Heerlijk om jezelf eens los te koppelen en even niet bezig hoeft te zijn met je to do list, je huishouden of je werk

Nieuwe mensen leren kennen..

Als je op een yoga retreat bent zul je mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben. Zelfs als je helemaal alleen gaat, is de kans groot dat je vrienden maakt met mensen die overal ter wereld vandaan komen want yoga retreats trekken een kleurrijk internationaal gezelschap aan.

De extra’s die een retreat vaak biedt, zoals massages die je kan boeken en soms zelfs een spa waar je je van top tot teen in de watten kan laten leggen, leuke uitstapjes, goed en gezond eten in combinatie met yoga practice en de ontspanning van niks te hoeven en echt tijd voor jezelf te nemen, levert al een behoorlijke glow op. Lifts up your spirit op en gegarandeerd dat je weer blakend terug naar huis gaat.

Een retreat boeken, omdat jij het verdient..

Wat praktische zaken:

Het is slim om op te zoeken wat allemaal bij het retreat inbegrepen zit. Zijn bijvoorbeeld alle maaltijden inclusief? En voel je je goed bij de locatie van het retreat? Wie geeft de retreat, ken je de docenten en welke stijl yoga wordt er gegeven.

Marlene Henny geeft al 5 jaar met succes haar 'Ignite your Spark' Yoga Retreats op ibiza en doet dit met veel plezier, passie en toewijding.

Tijdens 'Ignite your Spark' Yoga Retreat verblijf je in een villa genaamd "Lotus House”. Deze villa ligt in het zuidelijke gedeelte van Ibiza en is een plek om direct verliefd op te worden. Dit is een villa met veel charme, sfeer en uitzicht. Een fijne locatie helpt natuurlijk ontzettend mee bij het neerzetten van een prettige en ontspannen sfeer. Het is ten slotte best spannend om alleen een huis binnen te stappen waar je niemand kent en waar je ook nog eens een week, of in elk geval een aantal dagen met elkaar verblijft. Een retreat is een uitgelezen kans om je zelf te herstellen en je balans terug te vinden, te ontspannen en jezelf weer laden

In deze retreat worden yogalessen gecombineerd met veel vrije tijd, gezond eten en gezelligheid.

Ignite your Spark Yoga retreat 22-29 Juni en 7-14 September 2019 voor ieders niveau, voor elk doel en voor ieder wat wils.

Voor info: www.marlenehenny.com

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »